Bästa sättet att titta på TV just nu

Postat 2019/04/25 90 0

TV- och medievärlden undergår en dramatisk revolution och har gjort det de senaste 2 decennierna. Först var det Voddler som önskade göra det Spotify gjorde med musikvärlden för TV-världen. Voddler stötte dock på en massa hinder. Kort efter dem kom Netflix och revolutionerade hela industrin.

Vill man idag titta på TV, och mer specifikt film, är det en streamingtjänst man nästan måste använda sig utav. Utbudet på marknaden idag är väldigt stort. Nedan följer bara några utav de många streamingtjänsterna som man idag kan använda sig av. För mer information för den lässugne, besök Prenumeration.online som har skriver allt om film, streaming och TV.

Netflix

Det självklaraste valet för alla är nog Netflix. Tjänsten används av miljontals människor världen över idag och takten på tjänstens tillväxt ser inte ut att avta någon gång snart. Tvärtom så växer Netflix bara snabbare och snabbare. Tjänsten går att hitta på flygplan, i restauranger, i hotellobbyn, ja nästan var man än vänder på huvudet och har något val så är Netflix ett utav valen.

Här kan ses de flesta TV-programmen och även några utav marknadens idag bästa produktionerna inom just TV och serier.

HBO

HBO är en annan aktör som inte bara visar gamla filmer och serier men även producerar några utav marknadens bästa och hetaste serier som finns idag.

Bland annat så finns Game Of Thrones, som idag är världens mest tittade serie genom tiderna, exklusivt på streaming tjänsten. Vill man i Sverige titta på Game Of Thrones är det HBO Nordic som gäller och inget annat alternativ finns idag.

Några andra serier som endast kan hittas på HBO är Vikings, The Knick, Ballers, Westworld, m fl. Några gamla HBO exklusiva serier som de flesta känner till är The Sopranos, Oz, The Wire, Veep, Sex and the City, m fl.

Amazon Prime

Ett hett nytt uppstart av självaste Amazon är Amazon Prime. Strategin företaget valt att ta är att emulera Netflix:s och HBO:s framgång med exklusiva program som endast kan hittas hos Amazon Prime. Amazon spenderar därför miljardbelopp på att finansiera TV-produktion och TV-serier som de sedan endast kommer att visa på Amazon Prime. På det sättet hoppas de kunna emulera HBO:s framgång med Game Of Thrones och hoppas övertyga TV-tittare på att prenumerera på Amazon Prime för att titta på deras nästa favoritserie.

Utöver det så finns även gamla filmer och serier att hitta hos Amazon Prime.

iTunes

Apple är just nu i processen med att lansera AppleTV+ som kommer vara Apple:s svar på Netflix och HBO. Här var Apple en av pionjärerna och den positionen vill man inte släppa bara sådär.

iTunes var en utav de första online-butikerna där TV-serier och filmer kunde köpas för att därefter streamas online. Apple vill nu ta sin tjänst till nästa steg och lansera den tillsammans med nästa AppleTV, under namnet AppleTV+.

Tanken här är att uppdatera iTunes och konkurrera med giganterna som Netflix och HBO.

Slutord

Vilken är din favorit streamingtjänst? Tycker du att vi missta någon? Tveka inte med att kontakta oss då detta är vårt intresse och vi är alltid på jakt efter nya produkter.

Om vi missat en streamingtjänst du känner till och vill informera resten av världen om kontakta oss gärna på sidan Kontakt så återkommer vi snart vi kan.

Trevlig TV-tittande!