TV-set i badrummet!?

Postat 2017/11/17 6560 0

Vi såg nyligen denna bild, och tänkte hur härligt hade det inte varit att ha sitt eget TV-set i badrummet?

Det fick oss att tänka. Hade det inte varit mysigt att kunna njuta av sin favoritserie medan man skummar i ett härligt bubbelbad? Varför är detta inte mer populärt här i Sverige? Vi letade runt lite och kontaktade olika badrumsrenoverare i Stockholm och bad om prisförslag. De flesta gav ett rimligt, men i vår åsikt för högt pris, då utmaningen kräver lite mer än bara badrumsrenovering, samt så finns det mycket säkerhet man behöver tänka på (förståeligt). Dock lärde vi oss en sak, det är möjligt, och inte allt för dyrt.

Då det finns många badrumsrenoverare i Stockholm så är priserna relativt låga. Vi skulle gissa på att det skulle kosta lite mer ju färre firmor man har att välja mellan, dock så bör det inte vara allt för dyrt.

De vi kontaktade i Stockholm var med på noterna och kunde se till att få det att hända. Relativt snabbt också. Det största problemet man stöter på är placering. Har man inte planerat i förväg så är sannolikheten hög att man måste riva ner hela badrummet och börja om – har man en yta för TV:n samt el och hela köret så är det mycket möjligt att bara börja direkt och inte behöva renovera hela badrummet.

Vilken TV ska man välja?

Det beror mycket på hur stor vägg man har och vad man föredrar. Välvda TV:n hade vi uteslutit direkt, i och med arbetet som medföljer vid installation i vägg. Flat-screen hade varit ideellt. Det är väldigt enkelt att hitta prisvärda, och riktigt bra flat-screen TV’n hos vilken återsäljare som helst, ex MediaMarkt har riktigt bra, prisvärda TV:n. Det går även att hitta riktigt bra online hos Dustin eller NetOnNet. Vi hade börjat med att kika hos MediaMarkt då de är kända för att ha extremt billig och prisvärd elektronik.

När man valt TV:n så gäller det att hitta rätt renoverare, men där rekommenderar vi att kolla runt. Ha kompetens och kvalitet i fokus, det är A och O. I Stockholm finns det en mängd badrumsrenoverare man kan kontakta och begära kostnadsfria offerter ifrån, sen är det bara att välja mellan de man tycker är bäst till billigast pris. Då vi inte genomgått en renovation själva så rekommenderar vi att man letar själv efter de man tycker ser bäst ut. Det finns oerhört många att välja bland i Stockholm.

Ett akvarium istället för TV?

Det hade funkat minst lika bra! Underhållningsvärdet hade i så fall varit baserat på vilken typ av fisk man införskaffar. Dock så gäller samma sak för TV. Man kan välja mellan Netflix, HBO Nordic och många andra där underhållsvärdet kommer att variera mellan tjänst till tjänst. Själva prenumererar vi på Netflix, HBO och Viaplay där vi får ut det mesta utav Hollywoods utbud. Netflix tar hand om serierna och filmerna. HBO för exklusivt HBO utbud och till sist Viaplay för allt som har med sport att göra. Prenumererar man på dessa tre så tror vi att man har det mesta säkrat.

Sen så har man självklart TVShows.nu för resterande serier som tjänsterna inte täcker. Undertexter och hela kalaset ingår!

Valt att genomgå renovationen? Kontakta oss gärna och visa ditt resultat! Vi kanske lägger upp det här på bloggen!