Unna dig en god pizza till TV tittandet!

Postat 2017/11/16 1965 0

När hösten sätter igång är det många som väntar på sin favoritserie som börjar med ny säsong. Under höstarna sätter även många nya serier igång och eftersom vädret ofta är kallt och grått är det många som spenderar en ledig kväll eller eftermiddag framför tv-apparaten. Och ärligt talat, vad kan vara godare att äta till sin favoritserie än en nybakad pizza med en doftande och härlig topping?

Bjud in andra serie fans till ett pizza party

Du liksom uppskattar tv-serien mer och pizza är dessutom ett bra sätt att umgås. Bjud in dina kompisar på en pizzakväll för att avnjuta serien tillsammans. Browsa våra serier och hitta serien som just passar er pizza kväll. På så vis kan ni dela smaker och pizzabitar och svälja ner dem med en kall och skummande öl medan ni njuter av den perfekta serien.

Runtom i landet kryllar det av italienska restauranger och pizzerior, men du kan förmodligen hitta en på i stort sett varje ort i Sverige. Om inte kan du baka en själv. Det är verkligen gott och kommer säkerligen att uppskattas av dina vänner. På något sätt smakar en nygräddad pizza alltid bättre framför en bra film eller serie och det som blir över (om det nu blir det) kan du spara till reprisen dagen därpå eller till en bra film.

Befinner du dig i Stockholm så rekommenderar vi Il Conte Sjöstaden på Jan Inghes Torg 6, 120 71. En italiensk restaurang i Hammarby Sjöstad som serverar oerhört grymma pizzor till riktigt bra priser. Billigt, extremt smakrikt och härlig service. De har även hemkörning! Tel: 08-640 33 10